MCO geeft een Kerstconcert op 16 dec in Hilversum! (6+)

Vier zangers en een pianist van het Groot Omroepkoor brengen in de aanloop naar Kerst een sfeervol programma voor alle leeftijden. Christmas carols, vrolijke kerstliederen en winterse ballades, deze muzikanten draaien er hun hand niet voor om!

Het concert duurt ca. een uur.
Kinderen t/m 18 jaar gratis (maximaal 2 per volwassene).
Lees hier meer.

Nieuw festival voor Beeldend Theater: Podvis.BE
3 tm 6 januari Antwerpen

Met op 6 januari: Theater FroeFroe en de voorstelling Gitte (10+) Hoe het is om nergens bij te horen? Als Gitte 5 jaar is, wordt ze door haar moeder achtergelaten bij het weeshuis. Haar vader kent ze niet, het enige wat ze van hem heeft, is een halsketting met een Spaans zegel aan. Ze blijkt aanleg te hebben voor het stelen tot ze op een dag betrapt wordt! Ze vlucht maar zakt door het ijs en verdrinkt… Bijna.

Een superspannende, humoristische en poëtische voorstelling, vrij naar het bekroonde boek Galgenmeid van Jean-Claude van Rijckeghem & Pat Van Beirs. Lees hier meer.

Het Nederlands Blazers Ensemble en Duda Paiva Company spelen: De Sprookjeskoningin (8+)
Premiere: 16 dec, Theater De Krakeling, Amsterdam

De Sprookjeskoningin is de feestelijke ontmoeting van de ontroerend mooie muziek van Henry Purcell – nu gespeeld door zeven muzikanten van het Jong Nederlands Blazers Ensemble – en het absurd komische universum van de poppen van Duda Paiva Company.

Samen geven zij een eigentijdse twist aan het sprookje van Titania en Oberon uit Shakespeare’s Midzomernachtsdroom en hun verlangen naar echte liefde. Bekijk hier de volledige speellijst.

Adverteren bij Cultuur voor Kinderen?

Stuur een mailtje naar info@cultuurvoorkinderen.nl en vraag naar de voorwaarden.


Like ons ook op FACEBOOK voor de laatste nieuwtjes!