Oorkaan speelt Caravan (5+)
Premiere 20 januari, Podium Mozaiek, Amsterdam

Op een vroege zondagochtend sluipen vier muzikale vrienden een bontgekleurde caravan in.

Pianoman Julian, Turkse fluitspeler Sinan, funky altvioliste Yanna en percussietovenaar Jeroen gaan op reis en nemen mee: een piano, een tas vol Turkse fluiten, een altviool en een stapel trommels. Ze rijden door een steegje in een regenachtige stad, rollen door een woeste woestijn, en doorkruizen verschillende landen. Door hun wereldse avonturen ontdekken ze dat muziek geen grenzen kent. Ga je mee op reis?

Theater trainingskamp (14-25 jaar) Voorjaarsvakantie 2019

Hou je van theater? Vind je het leuk om te spelen? Ben je graag buiten? Hou je van een vuurtje bouwen? Lijkt het je tof om een voorstelling te maken in de buitenlucht? Geef je dan op!

Roestvrij theater organiseert in de voorjaarsvakantie 2019 een theaterkamp voor jongeren van 14 t/m 25 jaar in de Drentse natuur. Je zal verschillende spel- en maakworkshops volgen onder leiding van twee professionele theatermakers. Aan het einde van de week maken we een locatievoorstelling die we presenteren aan familie, vrienden en kennissen.

Meer info: www.roestvrijtheater.nl of info@roestvrijtheater.nl

Mocca Meetup: GELD!
13 februari

Heb je meer mooie cultuureducatieplannen dan geld? Subsidiepotjes en fondsenwerving helpen ideeën werkelijkheid worden. Maar wat heb je nodig om aan geld te komen en hoe pak je dat aan? Doe je voordeel met de Meetup Geld!

Programma:
Keynote Spreker: Petra Hoogerwerf
Petra ontwikkelde de eerste opleiding ‘Marketing, sponsoring en fondsenwerving’ in Nederland. Ze schreef vijf boeken over dit onderwerp.

Workshop Fonds Cultuurparticipatie
Welke potjes heeft het Fonds voor kunst- en cultuureducatie? Een FCP-medewerker vertelt over de mogelijkheden en beantwoordt vragen.

Workshop Ben Hekkema
Is fondsenwerving een geschikte manier om geld op te halen voor jouw idee? Ben Hekkema geeft een korte introductie in Fondsenwerving voor Cultuureducatie.

Meer informatie en aanmelden.

Stuur een mailtje naar info@cultuurvoorkinderen.nl en vraag naar de voorwaarden.


Like ons ook op FACEBOOK voor de laatste nieuwtjes!