Novemberrrnieuws

Zo 6 nov
Vijf vragen die je altijd al aan een terrorist wilde stellen (14+)
Internationaal Storytelling Festival, Podium Mozaīek Amsterdam

Op een vliegveld in Istanbul ontmoeten twee terroristen elkaar aan een tafeltje bij de Burger King. De één (joods) komt gedesillusioneerd terug van een geslaagde missie, de ander (moslim) is enthousiast op weg om zich aan te sluiten bij een terroristische beweging om zo te vechten voor een betere wereld.

Terwijl de acteurs zich voornemen om dit verhaal voor het publiek te spelen komen ze in de problemen met hun eigen persoonlijke standpunten ten opzichte van extremisme, radicalisering en de absurditeit van deze ontmoeting. Het is dan ook de vraag of ze überhaupt wel aan het spelen van het verhaal toekomen. Lees hier meer.

Soufiane Moussouli speelt zijn succesvolle voorstelling Marok(k)anen huilen niet ook tijdens de presentatiedag van het Storytelling Centre op maandag 31 oktober in Theater Oostblok. Meer info over deze dag vind je hier.

 

 

Ma 14 nov 2016 en Ma 23 jan 2017
Presentatiedagen Buro Bannink
Het Huis Utrecht

Wat gaat de tijd snel! Vakanties die voorbij vliegen, zomers die overgaan in de herfst en ga zo maar door. Maar daardoor is het wel weer bijna tijd voor de presentatiedagen van Buro Bannink! Het beloven weer mooie dagen te worden, dus bekijk het programma en schrijf je snel in via deze link.

Zoals je van Buro Bannink gewend bent geniet je op deze dagen van de nieuwste voorstellingen van de gezelschappen die bij het impresariaat zijn aangesloten, smul je van een lekkere lunch en fijne hapjes en is er voldoende gelegenheid om elkaar te spreken. Alvast in de stemming komen? Bekijk dan hier de sfeerimpressie van de vorige presentatiedagen van Buro Bannink.

Ook adverteren bij Cultuur voor Kinderen?

Stuur een mailtje naar info@cultuurvoorkinderen.nl en vraag naar de voorwaarden.


Like ons ook op FACEBOOK voor de laatste nieuwtjes!